+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Apartmán Stará Škola Recenzje

Ocena hotelu

91%
Znakomicie

by 9 reviews

  • Personel

    96%
  • Czystość

    96%
  • Wyposażenie

    87%
  • Komfort

    89%
  • Cena

    88%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
  • dorośli
  • podróżujący w pojedynkę
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Daniela Herinková

rodzina ze starszym dzieckiem, 23.7.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Penzion je umístěn na krásném, klidném místě, apartmány jsou dobře vybaveny, postele neuvěřitelně pohodlné, kvalitní lůžkoviny. O pension je skvěle pečováno. Rozhodně toto ubytovací zařízení budu dále doporučovat a ráda se sem vrátím.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miroslava

para, 6.6.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
92 %
  • Ubytování splnilo naše očekávání. Hotel nabídl přesně to, co bylo presentováno v nabídce a v kvalitě, jakou jsme na základě nabídky očekávali. Personál perfektní, vstřícný, poradil a doporučil. S klidným svědomím můžeme doporučit toto ubytování všem známým.

  • Nemohu napsat, co se nám přímo nelíbilo, ale přivítali bychom lepší kvalitu, respektive větší tvrdost matrací. Ale chápeme, že každému vyhovuje něco jiného a pro někoho zrovna tyto matrace mohou být perfektní. A máme jednu drobnou provozní připomínku - máme za to, že by bylo vhodné vybavit kuchyňku textilní utěrkou. Hadříkem na jedno použití, který její funkci má suplovat, nádobí opravdu utírat nejde.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Blanka

rodzina z małym dzieckiem, 5.3.2015

Čeština

  • Cena ogólna
90 %
  • prostorný, komfortní, moderně vybavený apartmán

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Daniela

rodzina z małym dzieckiem, 25.1.2015

Čeština

  • Cena ogólna
90 %
  • - příjemně moderně zařízeno - šikovná minilednička, varná konvice a základní nádobí - dětská postýlka (včetně lůžkovin) v ceně

  • - pružinová matrace

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Tomáš Franek

rodzina z małym dzieckiem, 30.5.2014

Čeština

  • Cena ogólna
88 %
  • Vstřícné jednání po telefonu při objednání pobytu také samotné jednání na místě s delegátkou agentůry zajišťující služby,velice příjemné.Apartmány začleněn do malebné vesničky Tříč nedaleko Vysokého nad Jizerou,autom cca 10min.Ubytování velice příjemné ideální pro rodiny s dětmi a pro všechny,kdo hledá kid a pohodu.Cena pobytu odpovída vybavení,službám a je ideální pro mladé rodiny s dětmi.Děti mají volnost pohybu,houpačky,trampolínu,pískoviště.Parkoviště pro hosty vedle apartmánu.Celkový dojem velce dobrý,doporučuji.Příští rok si to zopakujeme.Manželský pár a čtyři děti do deseti let.

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Anonim

grupa przyjaciół, 5.1.2014

Polski

  • Cena ogólna
94 %
  • Duży, ładny, czysty, apartament. Polecam.

Personál
8
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Veronika

rodzina z małym dzieckiem, 29.11.2012

Čeština

  • Cena ogólna
64 %
  • Ubytování je zařízené moderně :-)

  • Bohužel není k dispozici nic navíc než ubytování (př.: restaurace, sauna, vířivka, bazén)

Personál
10
Služby
3
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
5
Apartmán Stará Škola replied to this review.
Dobrý den,

chtěli bychom se vyjádřit k uvedené recenzi, host zmiňuje, že v našem zařízení není k dispozici restaurace, sauna, vířívka, bazén, jelikož jsme zařízení apartmánového ubytování, takové služby skutečně neposkytujeme, ani v popisu o zařízení, který uvádíme se o těchto službách nezmiňujeme. Saunu v zařízení máme v jednom apartmánu, ale ten si host ke svému ubytování nevybral. Součástí každého apartmánu je kuchyňka s možností vaření a také upozorňujeme na možnost stravování v blízké restauraci cca 150 m i toto je v našem popisu o zařizení uvedeno. Přesto velice děkujeme za návštěvu.
Apartmán Stará škola.

Jitka

para, 7.3.2012

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • velmi spokojená

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zdeněk Štěpánek

grupa przyjaciół, 26.1.2010

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.