+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Apartmán Stará Škola Bewertungen

Hotelbewertung

91%
Perfekt

by 9 reviews

  • Personal

    96%
  • Sauberkeit

    96%
  • Ausstattung

    87%
  • Komfort

    89%
  • Preis-leistungverhältnis

    88%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
  • Junges Paar
  • Einzelreisende
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Daniela Herinková

Familie mit Kindern, 23.7.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Penzion je umístěn na krásném, klidném místě, apartmány jsou dobře vybaveny, postele neuvěřitelně pohodlné, kvalitní lůžkoviny. O pension je skvěle pečováno. Rozhodně toto ubytovací zařízení budu dále doporučovat a ráda se sem vrátím.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miroslava

Älteres Paar, 6.6.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Ubytování splnilo naše očekávání. Hotel nabídl přesně to, co bylo presentováno v nabídce a v kvalitě, jakou jsme na základě nabídky očekávali. Personál perfektní, vstřícný, poradil a doporučil. S klidným svědomím můžeme doporučit toto ubytování všem známým.

  • Nemohu napsat, co se nám přímo nelíbilo, ale přivítali bychom lepší kvalitu, respektive větší tvrdost matrací. Ale chápeme, že každému vyhovuje něco jiného a pro někoho zrovna tyto matrace mohou být perfektní. A máme jednu drobnou provozní připomínku - máme za to, že by bylo vhodné vybavit kuchyňku textilní utěrkou. Hadříkem na jedno použití, který její funkci má suplovat, nádobí opravdu utírat nejde.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Blanka

Familie mit kleinen Kindern, 5.3.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
90 %
  • prostorný, komfortní, moderně vybavený apartmán

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Daniela

Familie mit kleinen Kindern, 25.1.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
90 %
  • - příjemně moderně zařízeno - šikovná minilednička, varná konvice a základní nádobí - dětská postýlka (včetně lůžkovin) v ceně

  • - pružinová matrace

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Tomáš Franek

Familie mit kleinen Kindern, 30.5.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Vstřícné jednání po telefonu při objednání pobytu také samotné jednání na místě s delegátkou agentůry zajišťující služby,velice příjemné.Apartmány začleněn do malebné vesničky Tříč nedaleko Vysokého nad Jizerou,autom cca 10min.Ubytování velice příjemné ideální pro rodiny s dětmi a pro všechny,kdo hledá kid a pohodu.Cena pobytu odpovída vybavení,službám a je ideální pro mladé rodiny s dětmi.Děti mají volnost pohybu,houpačky,trampolínu,pískoviště.Parkoviště pro hosty vedle apartmánu.Celkový dojem velce dobrý,doporučuji.Příští rok si to zopakujeme.Manželský pár a čtyři děti do deseti let.

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Anonymus

Gruppe von Freunden, 5.1.2014

Polski

  • Gesamtbewertung
94 %
  • Duży, ładny, czysty, apartament. Polecam.

Personál
8
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Veronika

Familie mit kleinen Kindern, 29.11.2012

Čeština

  • Gesamtbewertung
64 %
  • Ubytování je zařízené moderně :-)

  • Bohužel není k dispozici nic navíc než ubytování (př.: restaurace, sauna, vířivka, bazén)

Personál
10
Služby
3
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
5
Apartmán Stará Škola replied to this review.
Dobrý den,

chtěli bychom se vyjádřit k uvedené recenzi, host zmiňuje, že v našem zařízení není k dispozici restaurace, sauna, vířívka, bazén, jelikož jsme zařízení apartmánového ubytování, takové služby skutečně neposkytujeme, ani v popisu o zařízení, který uvádíme se o těchto službách nezmiňujeme. Saunu v zařízení máme v jednom apartmánu, ale ten si host ke svému ubytování nevybral. Součástí každého apartmánu je kuchyňka s možností vaření a také upozorňujeme na možnost stravování v blízké restauraci cca 150 m i toto je v našem popisu o zařizení uvedeno. Přesto velice děkujeme za návštěvu.
Apartmán Stará škola.

Jitka

Älteres Paar, 7.3.2012

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • velmi spokojená

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zdeněk Štěpánek

Gruppe von Freunden, 26.1.2010

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.