+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

Apartmán Stará Škola Отзывы

рейтинг отеля

91%
идеальный

by 9 reviews

  • Персонал

    96%
  • Чистота

    96%
  • Оборудование

    87%
  • Комфорт

    89%
  • Соотношение цена / качество

    88%
Show reviews written by:
  • Другая группа
  • Молодая пара
  • одинокий путешественник
Show reviews in:
Сортировать по:
Show:

Daniela Herinková

Семья со взрослыми детьми, 23.7.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Penzion je umístěn na krásném, klidném místě, apartmány jsou dobře vybaveny, postele neuvěřitelně pohodlné, kvalitní lůžkoviny. O pension je skvěle pečováno. Rozhodně toto ubytovací zařízení budu dále doporučovat a ráda se sem vrátím.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miroslava

Пожилые пары, 6.6.2017

Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • Ubytování splnilo naše očekávání. Hotel nabídl přesně to, co bylo presentováno v nabídce a v kvalitě, jakou jsme na základě nabídky očekávali. Personál perfektní, vstřícný, poradil a doporučil. S klidným svědomím můžeme doporučit toto ubytování všem známým.

  • Nemohu napsat, co se nám přímo nelíbilo, ale přivítali bychom lepší kvalitu, respektive větší tvrdost matrací. Ale chápeme, že každému vyhovuje něco jiného a pro někoho zrovna tyto matrace mohou být perfektní. A máme jednu drobnou provozní připomínku - máme za to, že by bylo vhodné vybavit kuchyňku textilní utěrkou. Hadříkem na jedno použití, který její funkci má suplovat, nádobí opravdu utírat nejde.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Blanka

Семья с маленькими детьми, 5.3.2015

Čeština

  • Overall rating
90 %
  • prostorný, komfortní, moderně vybavený apartmán

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Daniela

Семья с маленькими детьми, 25.1.2015

Čeština

  • Overall rating
90 %
  • - příjemně moderně zařízeno - šikovná minilednička, varná konvice a základní nádobí - dětská postýlka (včetně lůžkovin) v ceně

  • - pružinová matrace

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Tomáš Franek

Семья с маленькими детьми, 30.5.2014

Čeština

  • Overall rating
88 %
  • Vstřícné jednání po telefonu při objednání pobytu také samotné jednání na místě s delegátkou agentůry zajišťující služby,velice příjemné.Apartmány začleněn do malebné vesničky Tříč nedaleko Vysokého nad Jizerou,autom cca 10min.Ubytování velice příjemné ideální pro rodiny s dětmi a pro všechny,kdo hledá kid a pohodu.Cena pobytu odpovída vybavení,službám a je ideální pro mladé rodiny s dětmi.Děti mají volnost pohybu,houpačky,trampolínu,pískoviště.Parkoviště pro hosty vedle apartmánu.Celkový dojem velce dobrý,doporučuji.Příští rok si to zopakujeme.Manželský pár a čtyři děti do deseti let.

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Anonym

Группы друзей, 5.1.2014

Polski

  • Overall rating
94 %
  • Duży, ładny, czysty, apartament. Polecam.

Personál
8
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Veronika

Семья с маленькими детьми, 29.11.2012

Čeština

  • Overall rating
64 %
  • Ubytování je zařízené moderně :-)

  • Bohužel není k dispozici nic navíc než ubytování (př.: restaurace, sauna, vířivka, bazén)

Personál
10
Služby
3
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
5
Apartmán Stará Škola replied to this review.
Dobrý den,

chtěli bychom se vyjádřit k uvedené recenzi, host zmiňuje, že v našem zařízení není k dispozici restaurace, sauna, vířívka, bazén, jelikož jsme zařízení apartmánového ubytování, takové služby skutečně neposkytujeme, ani v popisu o zařízení, který uvádíme se o těchto službách nezmiňujeme. Saunu v zařízení máme v jednom apartmánu, ale ten si host ke svému ubytování nevybral. Součástí každého apartmánu je kuchyňka s možností vaření a také upozorňujeme na možnost stravování v blízké restauraci cca 150 m i toto je v našem popisu o zařizení uvedeno. Přesto velice děkujeme za návštěvu.
Apartmán Stará škola.

Jitka

Пожилые пары, 7.3.2012

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • velmi spokojená

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zdeněk Štěpánek

Группы друзей, 26.1.2010

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.