+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Apartmán Stará Škola Reviews

Hotel ratings

91%
Perfect

by 9 reviews

  • Staff

    96%
  • Cleanliness

    96%
  • Equipment

    87%
  • Comfort

    89%
  • Value for money

    88%
Show reviews written by:
  • other group
  • young couple
  • single traveler
Show reviews in:
Sort by:
Show:

Daniela Herinková

family with older children, 23.7.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Penzion je umístěn na krásném, klidném místě, apartmány jsou dobře vybaveny, postele neuvěřitelně pohodlné, kvalitní lůžkoviny. O pension je skvěle pečováno. Rozhodně toto ubytovací zařízení budu dále doporučovat a ráda se sem vrátím.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miroslava

mature couple, 6.6.2017

Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • Ubytování splnilo naše očekávání. Hotel nabídl přesně to, co bylo presentováno v nabídce a v kvalitě, jakou jsme na základě nabídky očekávali. Personál perfektní, vstřícný, poradil a doporučil. S klidným svědomím můžeme doporučit toto ubytování všem známým.

  • Nemohu napsat, co se nám přímo nelíbilo, ale přivítali bychom lepší kvalitu, respektive větší tvrdost matrací. Ale chápeme, že každému vyhovuje něco jiného a pro někoho zrovna tyto matrace mohou být perfektní. A máme jednu drobnou provozní připomínku - máme za to, že by bylo vhodné vybavit kuchyňku textilní utěrkou. Hadříkem na jedno použití, který její funkci má suplovat, nádobí opravdu utírat nejde.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Blanka

family with young children, 5.3.2015

Čeština

  • Overall rating
90 %
  • prostorný, komfortní, moderně vybavený apartmán

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Daniela

family with young children, 25.1.2015

Čeština

  • Overall rating
90 %
  • - příjemně moderně zařízeno - šikovná minilednička, varná konvice a základní nádobí - dětská postýlka (včetně lůžkovin) v ceně

  • - pružinová matrace

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Tomáš Franek

family with young children, 30.5.2014

Čeština

  • Overall rating
88 %
  • Vstřícné jednání po telefonu při objednání pobytu také samotné jednání na místě s delegátkou agentůry zajišťující služby,velice příjemné.Apartmány začleněn do malebné vesničky Tříč nedaleko Vysokého nad Jizerou,autom cca 10min.Ubytování velice příjemné ideální pro rodiny s dětmi a pro všechny,kdo hledá kid a pohodu.Cena pobytu odpovída vybavení,službám a je ideální pro mladé rodiny s dětmi.Děti mají volnost pohybu,houpačky,trampolínu,pískoviště.Parkoviště pro hosty vedle apartmánu.Celkový dojem velce dobrý,doporučuji.Příští rok si to zopakujeme.Manželský pár a čtyři děti do deseti let.

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Anonym

group of friends, 5.1.2014

Polski

  • Overall rating
94 %
  • Duży, ładny, czysty, apartament. Polecam.

Personál
8
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Veronika

family with young children, 29.11.2012

Čeština

  • Overall rating
64 %
  • Ubytování je zařízené moderně :-)

  • Bohužel není k dispozici nic navíc než ubytování (př.: restaurace, sauna, vířivka, bazén)

Personál
10
Služby
3
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
5
Apartmán Stará Škola replied to this review.
Dobrý den,

chtěli bychom se vyjádřit k uvedené recenzi, host zmiňuje, že v našem zařízení není k dispozici restaurace, sauna, vířívka, bazén, jelikož jsme zařízení apartmánového ubytování, takové služby skutečně neposkytujeme, ani v popisu o zařízení, který uvádíme se o těchto službách nezmiňujeme. Saunu v zařízení máme v jednom apartmánu, ale ten si host ke svému ubytování nevybral. Součástí každého apartmánu je kuchyňka s možností vaření a také upozorňujeme na možnost stravování v blízké restauraci cca 150 m i toto je v našem popisu o zařizení uvedeno. Přesto velice děkujeme za návštěvu.
Apartmán Stará škola.

Jitka

mature couple, 7.3.2012

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • velmi spokojená

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zdeněk Štěpánek

group of friends, 26.1.2010

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.